Julíus®

De Julius# Leiderschap App

Julius begeleidt en ondersteunt leidinggevenden in gerichte en effectieve communicatie met medewerkers en collegae. Om gericht en effectief te kunnen communiceren zijn een drietal aspecten (pijlers) van cruciaal belang:

  

Wij hebben deze drie pijlers onder weten te brengen in één handig instrument: de leiderschaps-app.

De app ondersteunt en geeft hands-on advies op het gebied van gericht leiderschap en gedrag (communicatie).

Naast de drie pijlers (Dialoog, Gedrag en Leiderschap) geeft de app een samenvattend advies over de optimale gespreksstrategie. Na het daadwerkelijke gesprek gevoerd te hebben kun je in-app een gespreksverslag maken. Tevens krijg je een uitgebreide rapportage (om uit te printen, te mailen of op te slaan) met de keuzes die gemaakt zijn, het advies en het gespreksverslag.

Om gericht leiderschap en communicatie te kunnen blijven waarborgen zal er naast het gebruik van de app ook scholing, training en coaching plaatsvinden.

Scholing in het gebruik van de app en training/coaching op het gebied van gespreksvoering, voorkeursgedrag en leiderschap (de 3 pijlers).

Dit hele concept zal ervoor zorgdragen dat effectief en gericht leiderschap, communicatie en gedrag op een hoog niveau zullen komen en blijven.

Lees hier een artikel over de Leiderschaps-App in Limburg Onderneemt.
 

De Voordelen op een rij