Julíus®

Julíus# - Leadership Dynamics

Vind de leider in jezelf

Julíus® - Leadership Dynamics heeft de ambitie om organisaties, teams en individuen te ondersteunen in effectieve communicatie en dynamisch leiderschap.

Meer over Julíus®

Share. Try. Do.
Give. Repeat. Fail.
Lead. Build. Inspire.
Change the world.

Wie wij zijn

De drijvende krachten achter Julíus® zijn Peter Haenraets en Hans van Elewout, beiden organisatiecoach en co-founder van Julíus®.

"Je gaat het pas zien, als je het door hebt..."

Onze Kijk

Als leider ben je in de praktijk voortdurend bezig met het positief beinvloeden van anderen, het afstemmen op anderen en het scheppen van een prestatiebevorderende omgeving. Jouw gedrag en jouw keuzes bepalen of je succesvol bent als leider. Leiderschap is in onze ogen niet gebonden aan de functie van leidinggevende.

Leiderschap gaat veel verder dan dat, leiderschap gaat over regie nemen en over eigenaarschap. Of je nou manager, directeur, consultant, adviseur, ondernemer, coordinator of medewerker bent, leiderschap is een belangrijke en doorslaggevende factor voor succes. Iedereen kent die momenten van regie nemen, “in control” zijn, verantwoordelijkheid nemen of momenten van “getting things done”. Leiderschap speelt dus een rol bij iedereen!

Innovation & Change

cultuurverandering
corporate identity
masterclass
professionalisering

Training & Development

eigenaarschap
voorkeursgedrag
dialoog
zelfsturing

Personal Coaching

i-coaching
talentontwikkeling
persoonlijke effectiviteit
strategisch communiceren

Meer over onze kijk

Leiderschaps-App

Eén van de dingen die Julíus® inzet tijdens de begeleiding van ontwikkelvragen op het gebied van leiderschap is de door ons zelf ontwikkelde Leiderschaps-app. De app ondersteunt en geeft je advies op het gebied van gerichte communicatie.

Dit gebeurt aan de hand van een drietal pijlers:

  • Dialoog, de gesprekken die je voert
  • Gedrag, afstemmen op het voorkeursgedrag van de ander
  • Leiderschap, je eigen stijl bepalen

Klik vooral ook even op de button hieronder, daar vindt je onder andere een leuke animatie over de inhoud én werking van de leiderschaps-app

Meer over de Leiderschaps-App

TeamScan

Je wilt als leidinggevende natuurlijk een duidelijk inzicht hebben in de aspecten waarop je team goed presteert en in de pijnpunten waardoor die optimale resultaten nog wat achterwege blijven. Dan biedt de door ons ontwikkelde TeamScan uitkomst(en), letterlijk en figuurlijk!

Met dit toegankelijke en praktische instrument krijg je een uitstekend beeld van de sterke en minder sterke punten van het team.

De TeamScan is gebaseerd op een vijftal factoren, die in onderlinge samenhang bepalen hoe succesvol het team presteert.

Meer over TeamScan

Wat onze klanten zeggen